Over Ons

Wie we zijn

Bavico is een administratiekantoor dat dankzij een klein en hecht team garant staat voor deskundige en flexibele dienstverlening. Ervaring, betrokkenheid en actuele kennis vormen de sleutel tot ons succes. Bavico is in 2005 opgericht door Huub van den Akker. Daarvoor werkte hij sinds 1985 in Financieel Management functies, o.a. als Audit Manager voor PriceWaterhouseCoopers met cliënten als Unilever, Philips en Philip Morris en was hij CFO van verschillende multinationals. Huub is Bachelor in Administration.

Wat we doen

Bavico biedt ondersteuning bij het inrichten van uw financiële en fiscale administratie en organisatie. Bavico verzorgt ook uw financiële en fiscale planning, geeft advies over de bedrijfsstructuur en rechtsvorm van de onderneming en begeleidt u bij het verkrijgen van een financiering.

Waarvoor staan we?

Onze missie is door een evenwichtige (BAlance) visie (VIsion) een goede relatie (COnnection) te verkrijgen met onze cliënten. Omdat persoonlijke aandacht op de eerste plaats komt, door grote ervaring en actuele kennis creëren we meerwaarde voor onze cliënten. Omdat we van huis uit werken, kunnen we u bovendien een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

Bavico B.V.

Financiële Dienstverlening

Statenlaan 78
5121 HD Rijen

KVK-nummer 74381261
BTW-nummer NL859874102B01
Beconnummer 513994